Therapeuten, Starters en  Studenten

Ruimtes voor behandelingen

Voor shiatsu beoefenaars werken wij met een aantrekkelijke abonnementsvorm van blokken van anderhalf uur die flexibel in onze agenda ingepland kunnen worden. Voordeel, je kunt op ieder moment van de week een behandeling met je cliënt inplannen en niet alleen op vaste dagdelen. Een sessie boek je in één van de drie beschikbare ruimtes van het Shiatsu Centrum

Lutmakamer (15m2)

Tuinkamer (20m2)

Middenkamer(20m2)

Voordelen
  • Een professionele omgeving;
  • Drie mooie en rustige shiatsu ruimtes waar je meteen aan de slag kan;
  • Schone lakens voor je cliënten;
  • Flexibel inplannen van de ruimtes, overdag, in de avond of het weekend van 7:00 tot 22:00.
  • Je krijgt toegang een eenvoudige digitale agenda: voor iedereen een helder overzicht;
  • Je  ontvangt je eigen sleutel voor het pand;
  • Je ontmoet collega (shiatsu) therapeuten;
  • Voor een betaalbaar vast bedrag per maand;
  • Informatie over tarieven e.d. verschaffen wij op aanvraag

Studenten

Vanaf de oprichting van het shiatsu centrum geven we enkele studenten letterlijk en figuurlijk de ruimte om het shiatsu vak te leren in een professionele ruimte.

Startende therapeuten

Het kost tijd om een praktijk op te bouwen. Het helpt dat je op ieder moment van de week een behandeling met je cliënt inplannen en niet gebonden bent op vaste dagdelen.

Therapeuten

In het Shiatsu Centrum is er plek voor meerdere parttime en fulltime therapeuten en hun praktijk. Naast de geboden flexibiliteit is het fijn dat je als therapeut ook op vaste dagen in een vaste ruimte kan werken.

Commitment

Shiatsu vraagt om specialisatie en toewijding om het naar volle potentie te laten floreren en om ermee te manifesteren. Therapeuten werken in het Shiatsu Centrum als zelfstandig ondernemer. Zij zijn dus op eigen kracht werkzaam met als toegevoegde waarde de gezamenlijke kracht binnen het Centrum (denk aan gezamenlijke acties, vindbaarheid, etc.).

Voor een gezond en duurzaam Centrum moet de therapeut bereid zijn om te investeren in het Centrum en betrokken willen zijn bij het reilen en zeilen ervan, oftewel deel van het team uit willen maken. Een wederzijdse klik tussen de nieuwe therapeuten en reeds werkzame therapeuten is dus een voorwaarde.

Op gesprek

Heb je interesse en/of vragen neem dan gerust contact op via: info@shiatsucentrumamsterdam.nl. Wij voorzien je graag van de nodige informatie en eventueel een uitnodiging om op gesprek te komen.

Neem vrijblijvend contact op