Shiatsu Centrum Amsterdam zoekt collega

Ben jij er aan toe om deel uit te maken van een groep shiatsu therapeuten, die gezamenlijk vorm geven aan shiatsu en elkaar steunen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling in Amsterdam?

Shiatsu Centrum Amsterdam in de Pijp heeft met ingang van 1 december ruimte voor een nieuwe collega. Onze voorkeur gaat uit naar een gediplomeerde shiatsu therapeut met een goed lopende praktijk van 8 behandelingen per week of meer.

In het shiatsu centrum werken 11 shiatsu therapeuten en twee studenten van de shiatsu opleiding, één haptotherapeut en één creatief therapeut/coach. Ook worden er groepslessen gegeven zoals do-in, chi kung, healing tao, pilates, yoga en zwangerschapsyoga.

Ieder van ons heeft een eigen praktijk.

Er zijn 4 mooie behandelkamers en een trainingsruimte.

We werken met los in te plannen blokken. Eén blok duurt 1,5 uur.

Je huurt dus niet een dagdeel, maar je kunt elke dag van de week inplannen wanneer je maar wilt. Je boekt alleen een kamer als je een afspraak voor een behandeling hebt.

Op deze manier worden de kamers zo efficiënt mogelijk gebruikt en kunnen we de kosten voor de gebruikers laag houden.

Omdat de behandelingen in de verschillende kamers op dezelfde tijd beginnen en eindigen, ontmoeten collega’s en cliënten elkaar in de tussenruimte. Dit zorgt voor een levendige sfeer en het geeft ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s.

Tarief:
199,65 per maand (incl. BTW) voor maximaal 5 blokken van anderhalf uur per week
284,35 per maand (incl. BTW) voor maximaal 7 blokken van anderhalf uur per week
387,20 per maand (incl. BTW) voor 8 en meer blokken per week

interesse?

Bel 0641359923 of stuur een mailtje naar info@shiatsucentrumamsterdam.nl