Voeding

De 5 elementen voedingswijze komt voort uit eeuwenoude kennis vanuit de Chinese geneeskunde, de traditionele keuken en onze eigen kloosterkeuken. Het belangrijkste bij deze voedingswijze is het tot je nemen van voeding volgens een cyclus: wat hebben we wanneer nodig? Waar bevinden wij ons in deze cyclus met ons leven? Waar ligt onze basis en hoe kan deze ons ondersteunen?
Het gaat om zowel de geneeskrachtige, thermische werking die voedingsmiddelen hebben op ons lichaam, als de eenvoud en de natuur. De 5 elementen voedingswijze heeft als doel meer in je kracht te staan, meer energie te ervaren, je soepel te voelen in je lijf en als bijkomstigheid je ideale gewicht te bereiken.

In de consulten gaan we aan de slag met wat jij op dit moment kunt verteren, waar jij blij van wordt en wat past in je huidige levensfase.

Benieuwd wat de 5 elementen voedingswijze jou te bieden heeft?

Je kunt kiezen uit 2 verschillende advies vormen.

Als eerste is er de mogelijkheid voor een oriƫnterend gesprek van een uur, waar we jouw klachten, vragen en doel bespreken betreft voeding. We kunnen in dit gesprek kijken of deze voedingswijze bij je past en een plan van aanpak maken.Het tarief voor een oriƫnterend gesprek is 50 euro.

Het vervolg kan zijn een advies op papier als leidraad met een vervolgconsult (duur 1 uur) met het bespreken van een persoonlijk plan. Het tarief voor vervolggesprek of voedingsadvies per mail is 50 euro.

Of we gebruiken een aanpak bestaande uit 3 consulten om een goed begin te maken met deze inspirerende voedingswijze.

1e consult (intake): Tijdens het eerste gesprek bespreken we de levensloop, je huidige voedingswijze en eventuele klachten waarvan je wil dat we ze aanpakken. Er wordt ook een pols- en tongdiagnose gesteld. Dit gesprek duurt maximaal 1,5 uur.

2e consult: We bespreken het voorlopige voedingsadvies dat ik heb opgesteld aan de hand van bevindingen uit het intakegesprek. Dit gesprek duurt 1 uur.

3e consult: Na een periode van ervaren en oefenen hebben we een derde gesprek om de voortgang en eventuele vragen en aanpassingen te bespreken. Dit gesprek duurt 1 uur.

Na deze drie consulten zal je ervaren hoe groot de invloed van voeding op ons lichaam is, zeker op onze geestelijke gesteldheid. Je zal meer rust ervaren en je voldaan voelen, zonder dat je gehele voedingswijze veranderd hoeft te worden.

Het tarief voor de drie consults te samen is 150 euro. Een afspraak is tot 24 uur van te voren kosteloos te verzetten, anders worden de kosten volledig in rekening gebracht.
Indien er een langer traject gewenst is, dan kan dit door middel van vervolg consulten. Het tarief voor een vervolg consult bedraagt 60 euro per gesprek van een uur.

 

Meer weten of direct een afspraak maken?

Bel: 020 261 14 15

of vul het contactformulier in:

Naam *

Email adres *

Telefoonnummer

Opmerkingen